25 مهر 1403

دانشگاه علوم پزشکی تهران

برگزاری جلسه شورای علمی/پژوهشی پژوهشکده علوم دارویی

برگزاری جلسه دوم شورای علمی/پژوهشی پژوهشکده علوم دارویی

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران پژوهشکده علوم دارویی ،به منظور بررسی طرح‌های پژوهشی جلسه شورای علمی/ پژوهشی برگزار شد. این جلسه با حضور رییس و معاونت های پژوهش،اداری،آموزش واساتید،پژوهشگران و کارشناسان مربوطه برگزار گردید. در این جلسه، یازده طرح‌ پژوهشی مختلفی که توسط پژوهشگران مراکز تحقیقاتی ارائه شده بود، مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.

هر یک از طرح‌های پژوهشی به صورت مختصر ارائه شد و سپس اعضای حاضر در جلسه به بررسی نقاط قوت و ضعف هر طرح پرداخته و پیشنهادات و انتقادات خود را ارائه دادند. هدف از برگزاری این جلسات، ارتقاء کیفیت پژوهش‌ها و دستیابی به نتایج علمی دقیق‌تر و کاربردی‌تر می‌باشد.

همچنین در این جلسه، نکاتی درباره الویت بندی طرح ها از سوی مراکز و ارائه آن نیز مورد بحث قرار گرفت. پایان جلسه با جمع‌بندی نکات مطرح شده و تعیین اولویت‌های پژوهشی برای دوره‌های آینده همراه بود.

زهرا حبیبی فرد
تهیه کننده: