25 مهر 1403
لوگو

پژوهشکده علوم دارویی

مجموعه کارگاه های آموزشی کنترل کیفیت

مجموعه کارگاه های آموزشی کنترل کیفیت در پژوهشکده علوم دارویی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می گردد

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران پژوهشکده دارویی اعلام می‌کند که  سری سوم مجموعه کارگاه‌های کنترل کیفیت

با موضوعات "اصول و احراز صلاحیت دستگاه‌های آنالیز : ترازو ،کروماتوگرافی مایع وگازی ،تعیین حلالیت قرص، دستگاه کارل فیشر ،دستگاه پتانسیومتر پی اچ متر ،محفظه های دمایی، Troubleshooting of HPLCو Troubleshooting of GC

" با اعطای گواهی از پژوهشکده علوم دارویی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می‌شود. این مجموعه کارگاه که شامل ۸ دوره مجزا توسط خانم دکتر مریم شکرچی تدریس خواهد شد.

لازم به ذکر است نحوه برگزاری کارگاه ها به صورت آنلاین ومجازی بوده و شرکت در آن برای عموم آزاد می باشد.

این کارگاه فرصتی مناسب برای علاقه‌مندان و متخصصان در زمینه کنترل کیفیت و دستگاه‌های آنالیز است تا با آخرین اصول و روش‌های احراز صلاحیت این دستگاه‌ها آشنا شوند و مهارت‌های خود را ارتقاء دهند.

برای کسب اطلاعات بیشتر، فایل pdf را دانلود نموده و سپس برای ثبت نام در کارگاه ها با پژوهشکده علوم دارویی دانشگاه علوم پزشکی تهران تماس بگیرید و یا به معاونت آموزشی مراجعه نمایید.

پژوهشکده علوم دارویی دانشگاه علوم پزشکی تهران منتظر حضور پرشور شما در این کارگاه آموزشی می‌باشد.

زهرا حبیبی فرد
تهیه کننده: