عضویت محقق ایرانی در هیات مدیره آکادمی علوم جهان اسلام
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر محمد عبدالهی، آکادمی علوم جهان اسلام را یکی از معتبرترین آکادمیهای علوم جهانی توصیف کرد و گفت: بنا به مشخصات آنطور که تعریف شده، آکادمی علوم جهان اسلام (IAS) یک سازمان علمی بینالمللی است که در سال ۱۹۸۶ توسط سران کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی (OIC) برای کمک به تحقق پیشرفتهای اجتماعی-اقتصادی کشورها از طریق استفاده از علم و فناوری تأسیس شد.
وی با بیان اینکه کلیه اساتید و پژوهشگرانی که کارهای تاثیرگذار علمی در جهان انجام داده باشند، به عضویت این آکادمی در خواهند آمد، اظهار کرد: این آکادمی سالی یک بار اجلاس عمومی خود را در یکی از کشورهای عضو با حضور عالیترین مقامهای کشورها برگزار میکند و طی آن در خصوص یکی از موضوعات علمی روز بحث و تبادل نظر میکنند.
عبدالهی اظهار کرد: سخنرانان مدعو این اجلاس را از میان سرآمدان علمی جهان انتخاب میکنند.
استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران، برگزاری اجلاس دیگری به صورت حضوری و یا آنلاین در حوزههای تخصصی علمی را از دیگر برنامههای آکادمی علوم جهان اسلام نام برد و خاطر نشان کرد: هدف اصلی از برگزاری این اجلاس ترویج علم در حد گسترده برای همه است.
عبدالهی با اشاره به برگزاری انتخابات هیات مدیره این آکادمی به منظور انتخاب اعضا با تاکید بر اینکه هر چهار سال یک بار این رایگیری برگزار میشود، در این باره توضیح داد: در این رایگیری اعضایی که در حوزههای علم و فناوری فعال هستند، کاندیدا میشوند و با رای اکثریت، اعضا انتخاب و به عنوان عضو هیات مدیره IAS معرفی میشوند.
وی ادامه داد: در بیست و چهارمین اجلاس مجمع عمومی که در اکتبر سال جاری در آکادمی علوم و فناوری مراکش برگزار شد، طی آن بنده به عنوان عضو هیات مدیره آکادمی علوم جهان اسلام (IAS) برگزیده شدم.
به گفته این پژوهشگر ایرانی حوزه داروسازی و سمشناسی و داروشناسی، وی تنها برنده ایرانی جایزه جهانی این آکادمی در رشته فارماکولوژی و توکسیکولوژی درسال ۲۰۱۵ نیز هست و همچنین در سال ۲۰۱۶ به عنوان فلوشیپ دائمی این آکادمی نیز انتخاب شده است.
عبدالهی اضافه کرد: در این انتخابات بر اساس رای اکثریت دانشمندانی از کشورهای اردن، مالزی، مراکش، پاکستان، لبنان، الجریزه، هند و ازبکستان به عضویت هیات مدیره این آکادمی درآمده است.
وی با بیان اینکه این عضویت از سال ۲۰۲۳ تا ۲۰۲۷ است، اظهار کرد: ماموریت این اعضا ترویج علم و تصمیمگیری در انتخاب کشورهای عضو آکادمی و نحوه گسترش علم با استفاده از سرمایهگذاری کشورهای عضو است.
ارسال به دوستان